Readyforchange

VOOR WIE IS

Cut the cord

Shining stars

Cut the cord is voor jou wanneer je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en al op verschillende manieren aan jezelf (hebt ge)werkt en er een bepaald gedrag, patroon, angst, maar terug blijft komen en je er niet helemaal je vinger op kan leggen. Je bent bereid aan jezelf te werken en er alles aan te doen hetgeen los te laten wat nodig is. Soms is dat namelijk niet van jou, maar neem jij het over van iemand anders uit jouw systeem.

Het kan ook zijn dat er niet perse een gedrag, patroon of angst is waar je tegenaan loopt, maar je persoonlijke ontwikkeling wel heel belangrijk vindt en je 10 stappen vooruit wilt zetten als persoon, in je werk of jouw bedrijf en graag grondig te werk gaat. Met deze sessie werken we namelijk vanuit de wortel!

G4C_KimvanDuinen_foto

Wil jij ook?

 • Rust en meer plezier ervaren?
 • Beter kunnen genieten?
 • Zelfverzekerder en krachtiger zijn?
 • Het gevoel hebben dat jij jouw leven vorm kan geven zoals jij dat wil?
 • Meer duidelijkheid en helderheid?
 • Makkelijker kiezen wat voor jou werkt?
 • Concrete stappen zetten?

Boek dan nu deze magische sessie. Voorafgaand aan de sessie zullen we contact hebben, zodat we kunnen afstemmen of we een match zijn en deze sessie voor jou is. Het is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Belangrijk is dat je openstaat voor alternatieve geneeswijzen, waarin gewerkt wordt met intenties en energie.

Cut the cord is er in vier varianten:

 1. Cut the cord ONLINE
 2. Cut the cord JUST THE TWO OF US INTENSIVE
 3. Cut the cord JUST THE TWO OF US EXCLUSIVE
 4. Cut the cord BUSINESS PACKAGE

 

 

Cut the Cord

ONLINE

Cut the cord ONLINE
is een online bijeenkomst in groepsverband
en zal 2 uur duren. Maximaal 8 personen.

Wat gaan we precies doen?

 • Afstemmen op jouw vorige levens,
  familiesysteem en ouders.
 • Negatieve koorden doorbreken en positieve versterken.
 • Briljanten uit jouw verleden meenemen
  en verbinden met de toekomst.
 • Korte individuele evaluatie na 1 maand.

* Afgestemd op jou en de groep.

Wat krijg je?

 • Een Reiki behandeling op afstand van 5 a 10 minuten.
 • Een intuïtieve reading van jou als persoon op basis van mijn intuïtie.
 • Een voor de groep op maat gemaakte imagination om de negatieve koorden door te knippen.
 • Een voor de groep op maat gemaakte Cut the cord sessie van 2,5 uur (online).
 • Een evaluatie van plusminus 15 minuten na 2 a 3 weken.
 • Tussendoor mag je mij altijd mailen!

Cut the Cord

AGENDA

 €79,-

Do - 22/07
19:00 - 21:00 uur
Vrij - 27/08
19:00 - 21:00 uur

Cut the Cord

JUST THE TWO OF US

INTENSIVE

Wil je een meer persoonlijke bijeenkomst, compleet afgestemd op jou. Kies dan voor cut the cord JUST THE TWO OF US INTENSIVE. Dan gaan we samen alleen voor jou aan de slag. Voor deze sessie zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, maximaal 3 per week. Dus laten we afstemmen of we een match zijn.

Wat krijg je?

 • Een Reiki behandeling op afstand van 30 minuten.
 • Een doormeting van jouw energiesysteem.
 • Een intuïtieve reading van jou als persoon op basis van jouw energiesysteem en mijn intuïtie.
 • Een op maat gemaakte imagination om de negatieve koorden door te knippen.
 • Een volledig op maat gemaakte cut the cord sessie van 2 uur (online).
 • Een evaluatie van plusminus 30 minuten na 2 a 3 weken.
 • Tussendoor mag je mij altijd mailen!

* Wordt online gegeven.

De kosten voor Cut the Cord
JUST THE TWO OF US INTENSIVE zijn: €297,-.

EXCLUSIVE

Wil jij een persoonlijke bijeenkomst, compleet afgestemd op jou, maar ook exclusiviteit, zoals een magische locatie, real life energie uitwisseling en transformatie? Kies dan voor cut the cord JUST THE TWO OF US EXCLUSIVE. Deze sessie geef ik maar één keer per maand. Dus boek snel of laten we afstemmen of we een match zijn.

Wat krijg je?

 • Een Reiki behandeling op afstand van 30 minuten.
 • Een doormeting van jouw energiesysteem.
 • Een intuïtieve reading van jou als persoon op basis van jouw energiesysteem en mijn intuïtie.
 • Een op maat gemaakte imagination om de negatieve koorden door te knippen.
 • Een volledig op maat gemaakte cut the cord sessie van 2,5 uur in real life.
 • Een afgestemde locatie in Nederland.
 • Een verdiepende oefening om de cut the cord sessie nog meer kracht bij te zetten.
 • Een evaluatie van plusminus 30 minuten na 2 a 3 weken.
 • Tussendoor mag je mij altijd mailen!

De kosten voor Cut the Cord
JUST THE TWO OF US EXCLUSIVE zijn: €444,-

Wat anderen

ZEGGEN

“Je hebt al heel veel voor mij gedaan! Misschien wel meer regie over mijn leven gekregen dan ooit gehad en dan ben ik er nog niet. Echt een topper ben je in je behandeling. Voelt als samenwerken.”

Leonie

“Ik ervaar uit eerste hand dat jij vol overgave klaar staat voor de mensen die zich tot jou wenden, maar gelukkig voor jou nu in eerste plaats voor jezelf. Ik vind jou een top coach en boven alles een top mens en ben jou dankbaar voor alles wat je voor en met mij doet. Alleen maar liefde voor jou en tot snel.”

 

Dennis

“Lieve Kim, weet niet hoe ik je bedanken moet, 1000 x dank.
Je bent een mooi mens.
Wens jou een prachtige toekomst.”

“Hey Kim! Super bedankt voor je luisterend oor afgelopen weken. Wat mij betreft de meest bizarre weken uit mijn leven. De “new jade” serpentijn doe ik gelijk om ze zijn prachtig.”

 

G

“Ik raad dit iedereen aan. Het heeft mij zoveel inzichten gegeven, verademing, last van mijn schouders is eraf gevallen. Het is het waard om in jezelf te investeren. Merk nog steeds dat ik er dagelijks wat aan heb. Ga vaak even zitten en terug naar het moment van de visualisatie en merk dat ik dan weer tot rust kom.”

 

Judith

“Wat een ervaring! Hoe bijzonder is het om bevrijding en rust te voelen als je in liefde durft te knippen. Kim neemt je tijdens de Cut the cord sessie mee op reis naar je echte “vrije” zelf. Hallo wereld hier ben ik, zo voel ik mij! Er is weer ruimte voor zichtbaar zijn, spelen, liefde en passie.”

 

Janneke

“Ik ben nog steeds zoooo blij dat ik vorige maand een Cut the Cord sessie bij jou heb gedaan. Het heeft mij veel inzichten gegeven en het werkt nog steeds door merk ik. Ik ben mijn overleden oma in een heel ander daglicht gaan zien en het heeft mij bijzonder geholpen bepaalde gevoelens bij mezelf eindelijk te kunnen plaatsen en er wat mee te kunnen doen nu ik weet waar het vandaan komt. Er is letterlijk een last van me afgevallen. Ook ben ik in gesprek gegaan met mijn moeder over bepaalde dingen die ik door jouw sessie heb meegekregen. Dat was ook heel verhelderend. Ook voor haar.

Nogmaals dankjewel. Nooit gedacht dat ik onbewust zoveel ballast met me mee draag dat niet van mij is! Verrassend welke onverwachte wending de cut the cord sessie nam. Een gedeelte van mijn steeds terugkerende belemmerende overtuigingen was direct weg! Nu wil ik doorpakken ook!”

 

Bianca van Eijk

“Ik heb de cut the cord sessie als heel intensief en effectief ervaren. Kim heeft kennis van zaken en pakt verschillende methodes samen op. Ik heb zelf al veel ondernomen qua persoonlijke groei en merk dat de sessie met Kim ervoor zorgt dat alles wat je geleerd hebt over jezelf en je familie (patronen) samenkomt en dat je met een andere blik kijkt naar je gewoontes en overtuigingen. De sessie heeft mij en mijn gezin ontzettend geholpen. Ik ervaar rust, vertrouwen en geluk. Op naar een vrije, blije toekomst! Dank Kim hiervoor!”

 

Nancy

“Wat ik leuk vind aan Kim is dat ze alles kan en heel persoonlijk is. Ze biedt in 1 sessie heel veel verschillende werkvormen aan die inspirerend, creatief en mooi zijn: geleide meditatieoefening, familieopstelling en wichelroede. En het belangrijkste: een echte doorbraak zijn om oude patronen los te laten en nieuwe patronen te leggen. Na de cut the cord sessie van Kim voel ik me een ander mens. Als ik in de valkuil wil trappen van oude overlevingsmechanisme met triggerende negatieve gedachten en gevoelens krijgt dit geen ingang meer. Het heeft plaats gemaakt voor iets nieuws wat veel lichter is en dichter bij mijn ziel en het leven komt. Dit geeft letterlijk nieuwe adem en genoeg vertrouwen om het leven met al het moois tegemoet te treden.”

 

Daisy

“De sessie heeft mij een bevrijdend gevoel gegeven. Ik heb het gevoel gekregen dat ik er zelf mag zijn. Mijn relatie met mijn vriend is 1000 keer verbeterd. Ik voel mij veel zelfverzekerder. De sessie was zeer waardevol voor mij. Ik had van te voren niet gedacht dat dit eruit zou komen.”

 

Leonie

“De Cut the cord sessie heeft mij vooral verlichting opgeleverd, dankzij Kim’s kwaliteiten en betrokkenheid ben ik weer gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling. Super bedankt!”

 

Ewald

Cut the Cord

BUSINESS PACKAGE

Heb jij een eigen bedrijf, een bepaald (opleidings)traject etc. en zou je graag willen dat ik een Cut the cord sessie kom geven als gast? Dat kan! Een volledig verzorgd pakket inclusief afstemming voor- en na de tijd voor maar €197,-.